Kontakt

  I hjertet af Svendborg ❤

  Telefon

  +45 29 37 95 11

  Email

  mail@vitavita.dk

  Adresse

  Møllergade 21
  5700 Svendborg

  håndlavede smykker
  EFTER DIT ØNSKE

  Tak til VITAVITA for det absolut smukke håndværk de har præsteret.
  Uden Sisse og Ole og deres inspiration og dedikation var det aldrig blevet virkelighed.
  Af hjertet tak Ole og Sisse
  De er alt hvad vi drømte om…Og en masse til.
  I forstod virkelig at høre vores historie og sætte dem sammen med al jeres kærlighed til faget , at lave de smukkeste vielsesringe. Tak, bare TAK

  Ann-Liza og Flemming

  Den perfekte gave og den bedste service

  Jeg havde længe ledt efter den helt unikke gave, til min niece i konfirmationsgave. Det endte med , at Sisse og Ole designede en smuk ring, med præg fra min bedstemors smukke blonder. Det blev lige den kærlige, personlige og smukke gave jeg gerne ville give. Sisse og Ole er super gode til at ramme det man søger , og de giver den bedste service.

  Susanne Nielsen

  Vores ringe har vi fået lavet hos dygtige Sisse og Ole, som har @vitavitasmykkerdanmark. De laver unikke smykker med signaturpræg i overfladen, og her har vi valgt at få vores ringe præget med blonder fra min brudekjole. Så selvom jeg nu har afleveret min brudekjole, er den alligevel med mig, resten af livet.

  Maria og Martin

  Fantastisk dag at vågne op til og finde en pakke på min fortrappe. Smykkerne er super fine og passer perfekt og hvor er mønsteret flot i såvel ring som i øreringene. Jeg er MEGET tilfreds. Venlig hilsen Rikke.

  Rikke

  Tak er kun et fattigt ord. Men hvis det kan blive sagt korrekt, så kan det noget. Må mit tak til dig Ole og dig Sisse lyde så dybt, at Jordens kerne også lige kan mærke det og det letter en smule på tyngdekraften. Derved vil alle kunne føle den lettelse jeg følte da jeg så at jeres arbejde til fulde levede op til mine forventninger .

  Tak Ole og Sisse

  Martin

  Vi ELSKER vores ringe – simpelthen de smukkeste jeg har set ❤️

  Henrik og Julie