Unikt design i vores værkstedsbutik i Svendborg

Alle smykker fra VITA∙VITA designes og fremstilles af os, Ole og Sisse Jæger Thrane. Hver eneste smykke har været igennem vores hænder i den lange proces fra idé og design til skabelsen af et smukt smykke i ædelmetal.

Vores smykker er unikke og laves enkeltvis.

Derfor er der aldrig to smykker der er 100% ens.


I hjertet af svendborg

Vi har stor respekt for det gamle håndværk og al den historie og kærlighed der følger med til at skabe smykker.

Vores eksklusive smykker er skabt med tanke for omhyggeligt håndværk, skønhed og bæredygtighed. Vi laver smykker til jer, der vil have noget helt særligt, som ikke findes andre steder. Smykker der følger dig hele livet og i generationer efter.

Besøg os

Tag et kig på vores smykker i webshoppen, eller kom og besøg vores lille fine værkstedsbutik i Møllergade 21 Svendborg.

Her kan i også få lavet smykker helt efter jeres ønsker og drømme. Vi har tid til at snakke og lave en plan for det i ønsker.

håndlavede smykker
EFTER DIT ØNSKE

Tak til VITAVITA for det absolut smukke håndværk de har præsteret.
Uden Sisse og Ole og deres inspiration og dedikation var det aldrig blevet virkelighed.
Af hjertet tak Ole og Sisse
De er alt hvad vi drømte om…Og en masse til.
I forstod virkelig at høre vores historie og sætte dem sammen med al jeres kærlighed til faget , at lave de smukkeste vielsesringe. Tak, bare TAK

Ann-Liza og Flemming

Den perfekte gave og den bedste service

Jeg havde længe ledt efter den helt unikke gave, til min niece i konfirmationsgave. Det endte med , at Sisse og Ole designede en smuk ring, med præg fra min bedstemors smukke blonder. Det blev lige den kærlige, personlige og smukke gave jeg gerne ville give. Sisse og Ole er super gode til at ramme det man søger , og de giver den bedste service.

Susanne Nielsen

Vores ringe har vi fået lavet hos dygtige Sisse og Ole, som har @vitavitasmykkerdanmark. De laver unikke smykker med signaturpræg i overfladen, og her har vi valgt at få vores ringe præget med blonder fra min brudekjole. Så selvom jeg nu har afleveret min brudekjole, er den alligevel med mig, resten af livet.

Maria og Martin

Fantastisk dag at vågne op til og finde en pakke på min fortrappe. Smykkerne er super fine og passer perfekt og hvor er mønsteret flot i såvel ring som i øreringene. Jeg er MEGET tilfreds. Venlig hilsen Rikke.

Rikke

Tak er kun et fattigt ord. Men hvis det kan blive sagt korrekt, så kan det noget. Må mit tak til dig Ole og dig Sisse lyde så dybt, at Jordens kerne også lige kan mærke det og det letter en smule på tyngdekraften. Derved vil alle kunne føle den lettelse jeg følte da jeg så at jeres arbejde til fulde levede op til mine forventninger .

Tak Ole og Sisse

Martin

Vi ELSKER vores ringe – simpelthen de smukkeste jeg har set ❤️

Henrik og Julie